Şehirde Araba ve Taksi Sürme Simülasyon Oyunu 2020 ikon

Şehirde Araba ve Taksi Sürme Simülasyon Oyunu 2020 APK

v1.1

Şehirde Araba ve Taksi Sürme Simülasyon Oyunu 2020 Açıklama

Şehirde Araba ve Taksi Sürme Simülasyon Oyunu 2020, kalabalık bir şehirde araba ve taksi sürme görevlerini yerine getireceğiniz bir Android oyunu.


Başarılı simülasyon fiziği ile öne çıkan bu oyunda 70'ten fazla seviye ve görev sistemi bulunuyor. Oyundaki amacınız basit: Araba ve taksi sürmek. Taksi sürme genellikle görev sisteminde var, arabayı ise serbest modda sürmeniz mümkün. Özellikle görevleri tamamlamak oyundaki seviyenizi yükseltmek için olmazsa olmaz. Ayrıca görevlerden sonra toplayacağınız XP puanları ile yeni arabaların kilidini açabiliyorsunuz.


Türkçe desteği de bulunan Taxi Driving, yani Şehirde Araba ve Taksi Sürme Simülasyon Oyunu 2020 büyük bir şehir haritası sizi karşılıyor. Kalabalık şehir modellemesine uygun olarak geliştirilen bu haritada insanları gitmek istedikleri yere götürerek oyundaki becerinizi arttırabilirsiniz.


Oyunun grafikleri ve fizik modellemesi gayet ideal, Şehirde Araba ve Taksi Sürme Simülasyon Oyunu 2020 APK dosyasını ücretsiz indirerek oyuna başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler.

Şehirde Araba ve Taksi Sürme Simülasyon Oyunu 2020 ekran görüntüleri Şehirde Araba ve Taksi Sürme Simülasyon Oyunu 2020 ekran görüntüleri Şehirde Araba ve Taksi Sürme Simülasyon Oyunu 2020 ekran görüntüleri Şehirde Araba ve Taksi Sürme Simülasyon Oyunu 2020 ekran görüntüleri Şehirde Araba ve Taksi Sürme Simülasyon Oyunu 2020 ekran görüntüleri

Dosya bilgileri

Güncel versiyonv1.1

GeliştiriciGames2win.com

Uyumluluk Android

Sistem gereksinimiAndroid 4.1 ve üzeri

Güncellenme tarihi4 yıl önce

Eklenme tarihi04.05.2020 - 12:02

Mağaza lisansı Ücretsiz

Dil desteğiİngilizce

İndirilme157

Dosya boyutu 133 MB

PaylaşanhsnDnz

CepdeID 10381

GÜVENLİKİndireceğiniz Şehirde Araba ve Taksi Sürme Simülasyon Oyunu 2020 APK dosyasına ait doğrulanmış paket adı ve paket imzasını aşağıdan görebilirsiniz. Doğrulanmış paket adı ve paket imzası dosyanın orijinal ve güvenli olduğuna işaret eder.

APK paket adı: com.games2win.citytaxidriving

APK imzası: ef2fb1bea8b2001c5dbbc2c8cfa03e8271402af5

Şehirde Araba ve Taksi Sürme Simülasyon Oyunu 2020 nasıl kurulur?

Bu oyun XAPK formatında olduğu için, kurulumu XAPK Installer uygulamasıyla yapmanız gerekiyor. Şehirde Araba ve Taksi Sürme Simülasyon Oyunu 2020 APK dosyasını indirdikten sonra, buradan XAPK Installer uygulamasını indirip kurun ve çalıştırın. Uygulama arayüzünde indirdiğiniz dosyanın üzerine dokunarak kurulumu başlatabilirsiniz. XAPK formatı hakkında detaylı bilgi almak için XAPK Nedir? başlıklı ipucunu okuyabilirsiniz.

Kullanıcı oyları ve yorumlar

5

2 kullanıcı oyuna göre

Üye girişi yapmadığınız için yorumunuz 'ziyaretçi' rumuzuyla yayınlanır.

Bu oyunu oylayın:
Yorumu Gönder