PRO Yönetici Futbol ve Turnuva ikon

PRO Yönetici Futbol ve Turnuva APK

v8.70.140

PRO Yönetici Futbol ve Turnuva Açıklama

PRO Yönetici Futbol ve Turnuva APK resmi kulüp ve futbolcularla gerçekçi bir menajer deneyimi yaşamanızı sağlıyor.


Android'in en çok tercih edilen menajerlik oyunlarından birisi olan Fantasy Manager'ı oynamaya başlamak için aralarında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da yer aldığı 20'den fazla lisanlı kulüpten birisini seçebilir veya kendi kulübünüzü sıfırdan oluşturabilirsiniz. Kylian Mbappe, Cristiano Ronaldo, De Bruyne, Messi ve Vinicius Junior gibi gerçek lisanslanmış futbolcuların da olduğu 1000'den fazla lisanslı futbolcu takımınıza katılmak için transfer listesinde bekliyor. Transfer edeceğiniz futbolcular takımınızın gücünü arttırmakta çok önemli ancak dikkat etmeniz gereken bir diğer husus kulübünüzün bütçesi. Bütçeyi idareli kullanmanız takımınızın diğer ihtiyaçlarını gidermenize yardımcı olacak.


Lig uzun bir maraton ve bu uzun maratonda onlarca zorlu maç takımınızı bekliyor. Taktik antrenmanlar, yetenek geliştiren özel programlar ve meydan okuma maçlarıyla takımınızı sürekli hazır tutmaya çalışın. Yapacağınız maçlarda göstereceğiniz başarıya göre seviye ve klasmanınız yükselecek, her yükselme sonrasında takımınızı daha güçlü getirmeniz gerekecek. Bu nedenle ligi domine ederken bir gözünüz de transfer listesinde olsun, her an yeni futbolcular almanız ve satmanız gerekebilir. Google Play'de İngilizce adı PRO Soccer Cup Fantasy Manager ile yayınlanan bu oyunu oynamak için PRO Yönetici Futbol ve Turnuva APK dosyasını hemen indirip kurmanız yeterli. İyi eğlenceler.

PRO Yönetici Futbol ve Turnuva ekran görüntüleri PRO Yönetici Futbol ve Turnuva ekran görüntüleri PRO Yönetici Futbol ve Turnuva ekran görüntüleri PRO Yönetici Futbol ve Turnuva ekran görüntüleri PRO Yönetici Futbol ve Turnuva ekran görüntüleri

Dosya bilgileri

Güncel versiyonv8.70.140

GeliştiriciFROM THE BENCH

Uyumluluk Android

Sistem gereksinimiAndroid 5.0 ve üzeri

Güncellenme tarihi2 yıl önce

Eklenme tarihi22.09.2022 - 15:40

Mağaza lisansı Ücretsiz

Dil desteğiTürkçe, İngilizce, Diğer

İndirilme1382

Dosya boyutu 68.6 MB

PaylaşanhsnDnz

CepdeID 11142

GÜVENLİKİndireceğiniz PRO Yönetici Futbol ve Turnuva APK dosyasına ait doğrulanmış paket adı ve paket imzasını aşağıdan görebilirsiniz. Doğrulanmış paket adı ve paket imzası dosyanın orijinal ve güvenli olduğuna işaret eder.

APK paket adı: com.fromthebenchgames.fmfootball2015

APK imzası: 2a751ea6253f17cc11c145344f0a4a96f30ba7c1

PRO Yönetici Futbol ve Turnuva eski versiyonlar
Daha önce Cepde üzerinde yayınlanmış tüm PRO Yönetici Futbol ve Turnuva versiyonları:
  • 1. Fantasy Manager Football 2018 v8.00.010
  • 2. Fantasy Manager Football 2017 v7.30.002

Kullanıcı oyları ve yorumlar

4.3

6 kullanıcı oyuna göre

PRO Yönetici Futbol ve Turnuva için toplam 1 yorum yazıldı. Aşağıdan siz de oy verebilir ve yorum yazabilirsiniz. Üye girişi yapmadığınız için yorumunuz 'ziyaretçi' rumuzuyla yayınlanır.

Bu oyunu oylayın:
Yorumu Gönder
Ziyaretçi7 yıl önce Fantasy Manager Football 2017 v7.30.002 için
Good