DEAD 2048 ikon

DEAD 2048 APK

v1.0.2

DEAD 2048 Açıklama

Bulmaca tarzında geliştirilen DEAD 2048 zombilere karşı kule savunma savaşı gerçekleştirdiğiniz başarılı bir oyun.

 

Oyunun kurgusu kule savunmaları üzerine, ancak bildiğimiz oyunlardan farklı olarak savunmayı savaşmaktan çok bulmaca çözerek gerçekleştiriyorsunuz. Peki nasıl? Ekran üzerinde elinizi sağa, sola, yukarı, aşağı ve çapraz yönde kaydırdıkça oyun alanındaki aynı kuleleri birleştireceksiniz. Her birleşme sonrasında kule puanınız iki ile çarpılarak büyüyecek ve her büyüme sonrasında daha güçlü kuleler kazanmış olacaksınız. Tüm bu savunma kulelerini zombilerin saldırılarına karşı inşa ettiğiniz için, zombilerin saldırılarına karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

 

Oyun içerisinde çitle bölünmüş savunma alanı etrafına gelen zombilerin çitleri geçmesine kesinlikle izin vermemeniz gerekiyor. Bunun da tek yolu var: güçlü kuleler oluşturmak. Zombiler kulelerinize zarar verecek olursa para puan karşılığı tamir ve silah temini özelliklerini kullanma şansınız var. Kule savunma stratejisi ile bulmaca zevkini bir araya getiren DEAD 2048'de kullanılan grafikler oldukça kaliteli ve oyunculara gerçekçi bir çevre modellemesi sunulmuş. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz DEAD 2048 APK dosyasını indirerek bu farklı kule savunma oyununu hemen oynamaya başlayabilirsiniz. İyi oyunlar.

DEAD 2048 ekran görüntüleri DEAD 2048 ekran görüntüleri DEAD 2048 ekran görüntüleri DEAD 2048 ekran görüntüleri DEAD 2048 ekran görüntüleri

Dosya bilgileri

Güncel versiyonv1.0.2

GeliştiriciCogoo Inc.

Uyumluluk Android

Sistem gereksinimiAndroid 4.1 ve üzeri

Güncellenme tarihi6 yıl önce

Eklenme tarihi21.12.2017 - 15:32

Mağaza lisansı Ücretsiz

Dil desteğiİngilizce

İndirilme90

Dosya boyutu 77.7 MB

PaylaşanhsnDnz

CepdeID 8033

GÜVENLİKİndireceğiniz DEAD 2048 APK dosyasına ait doğrulanmış paket adını aşağıdan görebilirsiniz. Doğrulanmış paket adı dosyanın orijinal ve güvenli olduğuna işaret eder.

APK paket adı: com.cogooland.dead2048

Kullanıcı oyları ve yorumlar

5

1 kullanıcı oyuna göre

Üye girişi yapmadığınız için yorumunuz 'ziyaretçi' rumuzuyla yayınlanır.

Bu oyunu oylayın:
Yorumu Gönder