Asya İmparatorluğu 2027 ikon

Asya İmparatorluğu 2027 APK

v1.1.5

Asya İmparatorluğu 2027 Açıklama

Siyasi ve strateji tabanlı kurgusuyla dikkat çeken Asya İmparatorluğu 2027'de devletinizi Asya'nın en güçlü devleti haline getirmek için mücadele ediyorsunuz.

 

Oyunun hikayesi, ülkenizin hükümetine karşı çıkan bir iç ayaklanmayla başlıyor. Bu ayaklanma nedeniyle parlamentonun tam yetkisini alarak devletin başına geçiyor ve büyük bir strateji mücadelesine girişiyorsunuz. Devlet Başkanı olarak en önemli göreviniz iç ayaklanmayı bastırmak ve diğer devletlerin ajanlarını sınır dışı etmek. Bu aşamadan sonraki en önemli görevinizse ülkenizi Asya'nın en güçlü devleti haline getirmeye çalışmak.

 

Yapay zeka ile geliştirilen oyunda savaşları kazanmak en güçlü imparatorluk haline gelmeniz için yeterli değil. Tam tersine gerçek hayatta olduğu gibi diplomatik güç ve ekonomik kaynakları elde etme gibi birçok etkeni kullanmak zorundasınız. Bu konuda size yardımcı olması ABD'nin CIA'ine bağlı olan World Factbook'tan derlenen bir yardımcı rehber de bulunuyor. Yani oyunda karşınıza gelecek siyasi ve stratejik bilgiler tamamen gerçek.

 

Asya İmparatorluğu 2027'de seçebileceğiniz devletler arasında Türkiye, Azerbaycan, İran, Suriye, Irak ve diğer tüm Asya devletleri yer alıyor. Asya İmparatorluğu 2027 APK dosyasını indirerek bu siyasi ve strateji tabanlı oyunu hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Oyun tamamen ücretsiz. İyi oyunlar.

Asya İmparatorluğu 2027 ekran görüntüleri Asya İmparatorluğu 2027 ekran görüntüleri Asya İmparatorluğu 2027 ekran görüntüleri Asya İmparatorluğu 2027 ekran görüntüleri Asya İmparatorluğu 2027 ekran görüntüleri

Dosya bilgileri

Güncel versiyonv1.1.5

GeliştiriciiGindis Games

Uyumluluk Android

Sistem gereksinimiAndroid 4.1 ve üzeri

Güncellenme tarihi6 yıl önce

Eklenme tarihi23.01.2018 - 12:22

Mağaza lisansı Ücretsiz

Dil desteğiTürkçe, İngilizce, Diğer

İndirilme1444

Dosya boyutu 45.4 MB

PaylaşanhsnDnz

CepdeID 8168

GÜVENLİKİndireceğiniz Asya İmparatorluğu 2027 APK dosyasına ait doğrulanmış paket adını aşağıdan görebilirsiniz. Doğrulanmış paket adı dosyanın orijinal ve güvenli olduğuna işaret eder.

APK paket adı: com.igindis.asiaempire2027

Kullanıcı oyları ve yorumlar

2.6

3 kullanıcı oyuna göre

Asya İmparatorluğu 2027 için toplam 1 yorum yazıldı. Aşağıdan siz de oy verebilir ve yorum yazabilirsiniz. Üye girişi yapmadığınız için yorumunuz 'ziyaretçi' rumuzuyla yayınlanır.

Bu oyunu oylayın:
Yorumu Gönder
Ziyaretçi6 yıl önce Asya İmparatorluğu 2027 v1.1.5 için
Kardeşim bu oyunun ios sürümü yok mu veya yapılıcak mı