Ortadoğu İmparatorluğu ikon

Ortadoğu İmparatorluğu APK

v3.8.4

Ortadoğu İmparatorluğu Açıklama

Ortadoğu'nun en güçlü devleti Ortadoğu İmparatorluğu oyunuyla belli oluyor.


Yönetmek istediğiniz devleti seçerek başladığınız oyunda parlamento seçimlerinden sonra tek bir amacınız var: Devletinizi Ortadoğu'nun en güçlü devleti haline getirmek. 2027 yılında geçen oyun hikayesinde devletinizde çıkan iç savaş ve komşu devletlerin saldırgan tutumları nedeniyle yoğun bir diplomasi trafiğine giriyor; ordunuzu hazırlayarak savaşlara başlıyorsunuz.


Oyun içerisinde Türkiye, Mısır, İsrail, Afganistan, İran ve Suriye başta olmak üzere tüm Ortadoğu Devletleri var. Bir tanesini seçtikten sonra diğer devletler hem düşman hem de rakip oluyor. Bunların dışında bir de bu devletlere silah satan dış ülkeler var: ABD, Rusya ve Çin. Her silah envanterini genişletmek ve ordusunu güçlendirmek için bu dış ülkelerle silah ticareti yapmak zorunda. Sahip olduğunuz İstihbarat Merkezi, Harekat Odası, Bakanlıklar ve diğer tüm stratejik kurumlarla dış ülkeleri etkileyip, düşmanlarınızla olan işbirliğini azaltmak gibi zorlu politikalar yürütmeniz gerekiyor.


Asya İmparatorluğu 2027 oyununa benzer bir kurguya sahip olan Ortadoğu İmparatorluğu 2027 yapay zeka ve basit kontrolleriyle oldukça iyi bir oyun deneyimi sunuyor. Ortadoğu İmparatorluğu 2027 APK dosyasını ücretsiz indirerek oyuna hemen başlayabilirsiniz.

Ortadoğu İmparatorluğu ekran görüntüleri Ortadoğu İmparatorluğu ekran görüntüleri Ortadoğu İmparatorluğu ekran görüntüleri Ortadoğu İmparatorluğu ekran görüntüleri Ortadoğu İmparatorluğu ekran görüntüleri

Dosya bilgileri

Güncel versiyonv3.8.4

GeliştiriciiGindis Games

Uyumluluk Android

Sistem gereksinimiAndroid 4.4 ve üzeri

Güncellenme tarihi1 yıl önce

Eklenme tarihi04.03.2018 - 11:54

Mağaza lisansı Ücretsiz

Dil desteğiTürkçe, İngilizce, Diğer

İndirilme137

Dosya boyutu 125 MB

PaylaşanhsnDnz

CepdeID 8349

GÜVENLİKİndireceğiniz Ortadoğu İmparatorluğu APK dosyasına ait doğrulanmış paket adı ve paket imzasını aşağıdan görebilirsiniz. Doğrulanmış paket adı ve paket imzası dosyanın orijinal ve güvenli olduğuna işaret eder.

APK paket adı: com.igindis.meegame.middleeastempire

APK imzası: 97cf2ca8c8568aa98f90c91c9eafd27820a2cc07

Ortadoğu İmparatorluğu eski versiyonlar
Daha önce Cepde üzerinde yayınlanmış tüm Ortadoğu İmparatorluğu versiyonları:
  • 1. Ortadoğu İmparatorluğu 2027 v2.3.2

Kullanıcı oyları ve yorumlar

4.5

4 kullanıcı oyuna göre

Ortadoğu İmparatorluğu için toplam 1 yorum yazıldı. Aşağıdan siz de oy verebilir ve yorum yazabilirsiniz. Üye girişi yapmadığınız için yorumunuz 'ziyaretçi' rumuzuyla yayınlanır.

Bu oyunu oylayın:
Yorumu Gönder
Ziyaretçi5 yıl önce Ortadoğu İmparatorluğu 2027 v2.3.2 için
İosa gelmeli