Snapchat hesap silme (nasıl yapılır?)

Snapchat hesap silme işlemini yaparak hesabınızdaki tüm mesaj, video, fotoğraf ve bilgileri tamamen silebilirsiniz. Hesabınızı silmek istiyorsanız bu yazımız sizin için.
Snapchat hesap silme (nasıl yapılır?)
14/12/2022 Nasıl yapılır? Uygulama Henüz değerlendirilmedi 67 kere okundu

Belirli süre görünen mesajlaşma uygulaması Snapchat bir zamanlar oldukça popülerdi. Ancak hem TikTok hem de Instagram'e gelen yeni özellikler nedeniyle bu sosyal medya platformu taşıdığı popülaritesini kaybetti. Bu nedenle eskiden uygulamayı kullanan insanlar Snapchat hesap silme işlemiyle tüm verilerini silmek istiyor. Bu yazımızda Snapchat hesabınızı nasıl sileceğinizi basit ve anlaşılır olarak açıkladık. Eğer Snapchat hesabı nasıl silinir merak ediyorsanız, aşağıdaki adımları uygulayarak hesabınızı kolayca silebilirsiniz. Önce 2022 Snapchat hesap silme linki sonra da işlem adımlarına geçelim.


2022 Snapchat hesap silme linki

Ne yazık ki Snapchat mobil uygulamasından hesap silinemiyor. Bu nedenle hesabınızı silmek için Chrome ya da Firefox gibi mobil bir tarayıcı ya da bilgisayara ihtiyacınız olduğunu belirtelim. Aşağıdaki snapchat hesap silme linki üzerinden ilgili sayfaya ulaştıktan sonra hesap silme adımlarına geçebiliriz: https://accounts.snapchat.com/accounts/delete_account


Snapchat hesabı nasıl silinir?

  • İlk olarak, yukarıda verdiğimiz hesap silme linkine dokunun ve Snapchat'in web sitesine ulaşın,
  • Silmek istediğiniz Snapchat hesap bilgilerini (kullanıcı adı ve şifreyi) kullanarak giriş yapın,
  • Açılan sayfada 'hesap devre dışı' başlıklı bir uyarı sizi karşılayacak. Hesabınızı silmek için tekrar kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak 'Devam' düğmesine basın,
  • Son adımda, Snapchat hesap silme işlemini onaylamak için hesabınızda kayıtlı mail adresinize bir onaylama e-postası gönderecek. Mail adresinize girin ve bu e-postadan silme işlemini onaylayın.

Tüm bu adımları gerçekleştirdikten sonra Snapchat hesabınız 30 günlük silinme sürecine girmiş olacak. Peki hesabınızla birlikte hangi veriler silinecek? Eğer bir Snapchat hesabınızı silerseniz, hesabınızda bulunan mesajlar, videolar, fotoğraflar, puanlar, arkadaş listesi gibi tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinmiş olacak. İsterseniz hesap verilerinizi yedekleyerek bu bilgileri kendinizde de saklayabilirsiniz. Bunun dışında 30 günlük süre sonucunda tüm verileriniz geri döndürülemez şekilde silinmiş olacak.

Bu ipucu işinize yaradı mı? İyi Kötü, geliştirilebilir